Vi som jobbar på Kallhälls 4h-gård!

Diana

 

Ylva

Mia  jobbar heltid som gårdsföreståndare och har jobbat inom 4H sen 2000. Tidigare har hon arbetat på Björklundshages 4H 2000-2002, därefter på Akalla 2002-2008, sen här på Kallhälls 4H. Mia är utbildad djurskötare från Spånga gymnasium.
Innan hennes tjänster inom 4h har hon arbetat på Rastaborgs ponnyridskola samt Bogesunds ridskola. Mia har även ett förflutet på Bolets lya och farm med travhästar (uppfödning och tävlingshästar) i Halmstad. Mia har också erfarenhet som fritidsledare.

 

 

 

 

 

 

 

Diana är från norrland där hon är uppvuxen på en bondgård.

Jobbar 100% och har hand om det mesta med djuren, handikappridningar och barngrupperna på gården. Har tidigare jobbat på Hågelby4H och Stora skuggans 4H. Diana är utbildad inom häst och har jobbat många år tillsammans med hästar  inom ridskolor, inackorderingstall och privatstall med inriktning hopp/dressyr. Har jobbat mycket med barn och ungdomar med särskilda behov och är utbildad inom handikappridning.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ylva - började jobba hos oss 2015 och jobbar deltid

Ylva sitter för det mesta på kontoren där hon sköter medlemsregistrering och kursanmälningar, men hittas även bland djuren när hon får en stund över.

Hon har tidigare arbetat på antikvariat och på ett politiskt kansli och har stort brinnande intresse och engagemang för djur. Har haft egen hunduppfödning med rasen Irish Glen of Imaal Terrier och var en hästtjej som bodde i stallet som ung.