Fakta

Det som idag är Kallhälls 4H-gård var från början en del av Ulvsättra gård. (Ulvsättra bygdegård ligger nu på andra sidan vägen).
Kallhälls 4H-klubb startades 1974, och hade då sina djur i den byggnad vi kallar Lilla stallet.

- Tips: Om du är intresserad av att se gamla bilder från Ulvsättra gård, kan du besöka Järfällas kommuns bilddatabas: https://sofie.jarfalla.se. (Sök på Ulvsättra gård)

- Vi vill gärna ha både gamla och nya foton från gården och verksamheten. Så mejla/skicka/lämna gärna en kopia till oss. Se mejladresser under flikarna "Styrelsen" eller "Kontakta oss".

I början av 2008 startades gården upp på nytt efter att ha varit nedlagd ett år. I samband med detta rustades den upp för att uppfylla de djurskyddsbestämmelser som finns, för att efter sommaren äntligen få ta hem djuren igen.

Kallhälls 4H-gård är en ideell förening som sköts av anställd personal, en styrelse & av alla aktiva medlemmar. Gården drivs på uppdrag av Järfälla kommun. Gården lever vidare tack vare alla som engagerar sig ideellt.

Ett bra exempel på detta är alla aktiva helgskötare, som till stor del tar hand om gård och djur på helgerna. Vill man veta mer om vad det innebär att vara helgskötare kan man kolla under kurser.

På vardagseftermiddagarna har vi djurskötargrupper för barn från 7 år. Dessa grupper leds av våra jätteduktiga ungdomsledare. Läs mer om detta under grupper.

På vardagsförmiddagarna är det många förskolor och skolor som besöker oss. Vill man boka en guidad visning eller ponnyridning så går det bra, upplägg och priser kan du läsa mer om under besöka oss.

På skolloven annordnar vi läger, och andra roliga aktiviterer.

Hos oss kan du även inackordera din kanin i vårat kaninhotell, inackodering.

Du kan även ha ditt kalas hos oss.