Välkommen till dagboken!

Första inlägget!

2010-02-10

Okejj nu kör vi! de här blir premiär inlägget på våran nya hemsida! det kommer att vara jag (Amanda) och jossan som står för uppdateringen här i 'Dagboken' och vi ska göra så gott vi kan för att hålla er informerade om saker och ting som kommer att ske på gården.

Till att börja med kan jag ju tala om att det ikväll kommer att hållas ett årsmöte där alla våra medlemmar är inbjudna.Vi kommer bland annat att utse en ny styrelse som ska sitta detta året samt diskutera saker som ska hända på gården och i klubben. Mer om detta kommer nog upp senare antingen här i dagboken eller på startsidan  :)

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här i dagboken men jag ska göra mitt allra bästa för att det ska bli så bra som möjligt och försöka skriva så ofta jag kan, om ni har något förslag eller fråga om någonting så kan ni ju antingen skriva det i en kommentar under inlägget eller skriva det i våran gästbok som ni hittar under fliken 'Gästbok' i menyn till vänster:p kanske inte så svårt att hitta men bättre att ta de säkra före det osäkra som man brukar säga!:D

Nu ska jag gå ut i stallet o kolla om dom behöver någon hjälp, dom är i fullgång med att ta in alla djuren och fylla på mat och vatten till alla:p

 

Förästen! Glöm inte bort att vi har ponnyridning varje söndag kl 13.15 och har öppet tills kön är slut ! på söndag är det Nattis och Ella som kommer att finnas på plats i stallet. Hoppas vi ses då!

 

många kramar, Amanda!

 

 Geten Stina!

Antal kommentarer: 1

2010-02-11 14:10:14 - Anniika, annika.rostock_breed@comhem.se

Hej Amanda - jättebra första inlägg! Jag tycker det är kul att läsa om djuren och hur de mår. Blir ju spännande snart med killingar och förhoppningsvis lamm! Annika ;)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)